Karijera u Ritehu

O nama

RITEH je osnovan 2008. i danas je inženjerska tvrtka s 30 zaposlenih u 6 podružnica. Najveći dio od 85% zaposlenika s visokom stručnom spremom čine diplomirani inženjeri elektotehnike, strojarstva i građevine. Tržišni smo lider na području energetskih pregleda složenih objekata, među vodećima na području energetske učinkovitosti i gradnje solarnih elektrana.

Svoj uspjeh temeljimo na pružanju kompletnih rješenja za energetsku učinkovitost.

Djelatnici koje tražimo

Djelatnicima nudimo izazovan posao u mladom i dinamičnom timu na brzo rastućem području energetske učinkovitosti, pozitivnu radnu okolinu, odgovornost od prvog radnog dana, priliku za osobni i profesionalni razvoj te mogućnost stručnog i financijskog napredovanja prema rezultatima rada. Od naših zaposlenika očekujemo nove ideje i prijedloge koji ce doprinijeti poboljšanju načina poslovanja i kvalitete rada, otvoriti nova tržišta te podići kvalitetu naših usluga na još višu razinu.

Uvijek smo u potrazi za motiviranim, stručnim i ambicioznim djelatnicima. Ako vas zanima područje energetske učinkovitosti, spremni ste na timski rad, visokih ste moralnih načela, otvorene molbe za posao možete poslati na: posao@riteh.eu.

Trenutno otvoreni natječaji