O nama

Misija RITEH-a je pružanje inženjerskih i konzultantskih usluga, te kompletnih rješenja na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Pomažemo našim klijentima povećati energetsku učinkovitost objekata, smanjiti troškove energije i emisiju CO2, te im osiguravamo optimalan put financiranja i dobivanja bespovratnih subvencija.

Vizija RITEH-a je postati nacionalni centar inženjerske izvrsnosti na području energetske učinkovitosti, s podružnicama koje služe na korist lokalne sredine u kojoj djeluju. Kroz naše inženjerske urede u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Splitu, Čakovcu i Istri na putu smo da to i ostvarimo.

Cilj RITEH-a je biti prvi izbor klijentima koji žele ulagati u objekte, smanjiti potrošnju energije i biti energetski učinkovitiji. Pri projektiranju tehničkih sustava zgrade koristimo tehnološka rješenja koja omogućavaju visoku energetsku učinkovitost. Uvođenje novih sustava koji će povećati uporabnu vrijednost i optimalna tehnička rješenja primjerena pojedinom objektu naša su vodilja prilikom izrade projekata, a zadovoljstvo korisnika te racionalna potrošnja električne, toplinske i rashladne energije konačni cilj.

Službenu brošuru i prezentaciju tvrtke RITEH možete preuzeti ovdje.

 

 

Energetska učinkovitost